Subscriu-te a la versió impresa

«Cuando lees un post percibes la opinión, el sentir, la necesidad de uno. Cuando en un blog te centras en un estudio como mucho cuentas con 3 o 4 referencias que te reafirman lo leido. Cuando tomas una revista o un libro entre tus manos sabes que todo un colectivo de gente ha trabajado para llevarte esa información y entiendes que algo mucho más importante está ante tií.»
(Carlos Vergara)
Llegir un altre comentari »

Abans de subscriure’t afegeix la nostra adreça d’email a la teva agenda d’adreces, perquè quan et toqui renovar et puguem avisar i el teu servei o programa de correu no enviï les nostres comunicacions a la carpeta del *spam:
Molt important! Abans de subscriure’t afegeix la nostra adreça d’email a la teva agenda d’adreces, perquè quan et toqui renovar et puguem avisar i el teu servei o programa de correu no enviï les nostres comunicacions a la carpeta del spam:

correo de la revista


Formulario de subscripció

  Nom i cognoms (obligatori):

  E-mail (requerido):

  Adreça postal complerta per l'enviament de la revista (obligatori):

  Cost de la subscripció anual (inclou 2 exemplars que es publiquen al estiu i al hivern):

  · 28 € (inclou les despeses d'enviament a l'estat Espanyol i Andorra)

  · 35 € (resta del món)

  Selecciona llibres requerits (obligatori):

  -7 ½ (hivern 2022) i -7 (estiu 2023)-7 (estiu 2023) i -6 ½ (hivern 2023)-6 ½ (hivern 2023) i -6 (estiu 2024)

  (Pots aconseguir nombres anteriors en la tenda online de Touda.)

  Selecciona forma de pagament (obligatori):

  Pagament segur onlineIngrés en compte bancari de la revistaPagament en revos (nostra moneda complementària)Domiciliació en el meu compte bancari

  En cas de triar Pagament amb targeta saltaràs a una pàgina per triar el tipus de subscripció (nacional o internacional) i després a la passarel·la de pagament segur de Stripe. En cas de triar Domiciliació hauràs de fer-ho com a compra en la tenda online de Touda, on seràs redirigit automàticament.

  Desitjo subscriure'm de manera continuada i autoritzo el cobrament anual, fins a un altre avís (només per al cas de pagament AMB TARGETA i DOMICILIACIÓ).

  Nom d'usuari per accedir al web:

  Dono el meu permís per ser situat en el mapa d'usuaris a nivell de localitat (no adreça completa).

  Observacions:

  Enviant aquest formulari accepto que les meves dades (i els que posteriorment pugui proporcionar addicionalment per correu electrònic per completar la meva subscripció) passin a formar part del fitxer de persones mecenes i subscriptores de la Revista 15/1515 responsabilitat de l'Associació Touda, amb les úniques finalitats de gestionar els enviaments de la revista i de facilitar la meva participació en el govern de la mateixa.

  Addicionalment dono la meva autorització perquè la revista em pugui enviar comunicacions esporàdiques relacionades amb els temes tractats en la revista.


  Recopilatorios de 15/15\15 publicados durante 2015.
  Recopilatorios de 15/15\15 publicados durante 2015.

  Per què subscriure’s

  La revista 15/15\15 publica continguts de manera permanent i oberta en aquest web des del 15/1/15. Si els vols llegir no cal que paguis. A més a més, pots distribuir-los ja que tenen una llicència de cultura lliure de tipus CC-BY-SA.

  Nuestra primera recopilación impresa: el nº 0 ambientado en un futuro año 2030
  Nuestra primera recopilación impresa: el nº 0 ambientado en un futuro año 2030. Foto: Edorta.
  No obstant això, si vols rebre els reculls semestrals que elaborem de manera semi-artesanal —a l’estil del nostre nº0 de presentació—, en exclusiva pels nostr*s mecenes i subscriptor*s pots subscriure’t enviant-nos aquest formulari:

  NOTA 1: Les formes actualment vigents per a subscriure’s són: domiciliació bancària, ingrés o transferència, pagament segur online, i pagament en revos, la nostra moneda social. T’enviarem un missatge de resposta amb instruccions per confirmar i formalitzar la subscripció (excepte en el cas del pagament segur, que és processat immediatament).

  NOTA 2: Els mecenes de tipus humus, pol·linitzador o sembrador que van recolzar la creació de la nostra revista a Verkami ja van rebre els 2 números que vam publicar al 2015. A partir del 2016 s’han de subscriure enviant aquest formulari, si volen seguir rebent els nostres llibres recopilatoris.

  NOTA 3: Cada persona subscriptora tindrà un perfil associat al web, amb el nom d’usuari que desitgi, que li permetrà, si així ho desitja:

  • Participar en els fòrums de debat i govern interns de la revista.
  • NOU: Participar en el grup privat de Telegram.
  • Votar els articles, per així contribuir a seleccionar els que apareixeran en les recopilacions en llibre.
  • Comentar amb el seu perfil d’usuari.
  • Aparèixer en el mapa d’usuaris i col·laboradors.
  • Comunicar-se amb altres usuaris.
  • Esporàdicament, rebre regals exclusius (llibres, principalment).
  • Etc.


  Llibres anteriors

  Pots descarregar i difondre lliurement els PDFs dels nombres anteriors. Recorda que, mentre quedin exemplars impresos, també els pots aconseguir en la tenda online de l’associació Touda: