Subscriu-te a la versió impresa

«Cuando mi pantalla y todas las pantallas se apagaron aquel día para siempre, los libros, las revistas y todo lo que pudimos rescatar de aquellas exigentes máquinas eléctricas, fue lo que nos quedó. Ojalá lo hubiera sabido, sin dudarlo, me habría suscrito mucho antes a 15/15\15.»
(Carlos Vergara)

Llegir un altre comentari »

Recopilatorios de 15/15\15 publicados durante 2015.

Recopilatorios de 15/15\15 publicados durante 2015.

Per què subscriure’s

La revista 15/15\15 publica continguts de manera permanent i oberta en aquest web des del 15/1/15. Si els vols llegir no cal que paguis. A més a més, pots distribuir-los ja que tenen una llicència de cultura lliure de tipus CC-BY-SA.

Nuestra primera recopilación impresa: el nº 0 ambientado en un futuro año 2030

Nuestra primera recopilación impresa: el nº 0 ambientado en un futuro año 2030. Foto: Edorta.

No obstant això, si vols rebre els reculls semestrals que elaborem de manera semi-artesanal —a l’estil del nostre nº0 de presentació—, en exclusiva pels nostr*s mecenes i subscriptor*s pots subscriure’t enviant-nos aquest formulari:

NOTA 1: Les formes actualment vigents per a subscriure’s són: domiciliació bancària, ingrés o transferència, pagament segur online, i pagament en revos, la nostra moneda social. T’enviarem un missatge de resposta amb instruccions per confirmar i formalitzar la subscripció (excepte en el cas del pagament segur, que és processat immediatament).

NOTA 2: Els mecenes de tipus humus, pol·linitzador o sembrador que van recolzar la creació de la nostra revista a Verkami ja van rebre els 2 números que vam publicar al 2015. A partir del 2016 s’han de subscriure enviant aquest formulari, si volen seguir rebent els nostres llibres recopilatoris.

NOTA 3: Cada persona subscriptora tindrà un perfil associat al web, amb el nom d’usuari que desitgi, que li permetrà, si així ho desitja:

  • Participar en els fòrums de debat i govern interns de la revista.
  • Votar els articles, per així contribuir a seleccionar els que apareixeran en les recopilacions en llibre.
  • Comentar amb el seu perfil d’usuari.
  • Aparèixer en el mapa d’usuaris i col·laboradors.
  • Comunicar-se amb altres usuaris.
  • Etc.

Formulario de subscripció

Nom i cognoms (obligatori):

E-mail (requerido):

Adreça postal complerta per l'enviament de la revista (obligatori):

Cost de la subscripció anual (inclou 2 exemplars que es publiquen al Maig i al Novembre):
· 25 € (inclou les despeses d'enviament a l'estat Espanyol i a Portugal)
· 35 € (resta del món)

Selecciona llibres requerits (obligatori):

Selecciona forma de pagament (obligatori):

Desitjo subscriure'm de manera continuada i autoritzo el cobrament anual, fins a un altre avís (només per al cas de pagament AMB TARGETA).

Nom d'usuari per accedir al web:

Dono el meu permís per ser situat en el mapa d'usuaris a nivell de localitat (no adreça completa).

Observacions:

Enviant aquest formulari accepto que les meves dades (i els que posteriorment pugui proporcionar addicionalment per correu electrònic per completar la meva subscripció) passin a formar part del fitxer de persones mecenes i subscriptores de la Revista 15/15\15 responsabilitat de l'Associació Touda, amb les úniques finalitats de gestionar els enviaments de la revista i de facilitar la meva participació en el govern de la mateixa.

Addicionalment dono la meva autorització perquè la revista em pugui enviar comunicacions esporàdiques relacionades amb els temes tractats en la revista.


Llibres esgotats

Pots descarregar i difondre lliurement els PDFs dels reculls impresos esgotats: