Categoría: Conferencias y charlas Jason Hickel: Imperialism, ecological breakdown and the degrowth imperative

Jason Hickel: Imperialism, ecological breakdown and the degrowth imperative


2022-10-10

Ens plau anunciar-vos que el *dilluns 10 d’octubre, a les 18 hores*, l’antropòleg especialitzat en economia*Jason Hickel *farà una conferència**amb el títol*«Imperialism, ecological breakdown and the degrowth imperative»*.

Jason Hickel**és**professor a la Universitat Autònoma de Barcelona i a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) i/visiting senior fellow /a l’Institut Internacional sobre Desigualtats de la London School of Economics. Col·labora, així mateix, en diversos organismes especialitzats i és autor de nombrosos articles ―destaquem el que va escriure amb el consoci Giorgos Kallis /Is green growth possible?/ (/New Political Economy/,//núm. 25,//2020)―//i llibres, el més conegut /Less is more: How degrowth will save the world/ <about:blank>(Penguin, 2020).

El conferenciant ha focalitzat la seva investigació en els temes de desigualtat global i de política econòmica del postdesenvolupament, sempre des del prisma de l’economia ecològica. Sosté que el criteri generalitzat d’expansió, encara que es gestioni més racionalment, no és compatible amb el futur del planeta.

L’acte se celebrarà a la *Sala Puig i Cadafalch, de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans* (carrer del Carme, 47, a Barcelona) i tindrà un format híbrid.

Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47
Barcelona, 08001
España

View full calendar

Encargado de la agenda de 15/15\15.

Artículo anterior

Carlos Taibo: Decrecimiento y colapso

Siguiente artículo

Escuela de Som Energia: Decrecimiento para la transición energética

Lo último de Blog

Curricán [+VIDEO]

Poem read at the III Amergin Festival of the Atlantic Poetry, June 6th 2024, at Areal

[SONG] White Deer

Song by Galician tribal folk band Zeltia Irevire, from their new album Vacaloura